viernes, 17 de noviembre de 2006

Una polèmica urbanística a Màlaga revela els interessos privats de l'alcalde d'Amposta

El diari El Punt ha publicat avui una notícia redactada per Roser Royo que abans-d'ahir avançava la revista electrònica El Observador, i que fa referència a la implicació empresarial de l'alcalde d'Amposta, Joan Maria Roig (CiU), amb la promotora d'un polèmic macrocomplex urbanístic i turístic a Màlaga.

Font: La marfanta

La trama catalana de Los Merinos de Ronda destapa la relación empresarial entre el primer edil de Amposta y un constructor

Dos de los promotores de Los Merinos: Joan Maria Roig Grau, alcalde de Amposta, y el empresario tarraconense Joan Ripollés son consejeros en otra constructora de Cataluña

Font: El Observador

Town strikes over luxury homes plan

An entire town on Spain's cement-clogged Costa del Sol went on strike for a day to protest at the planned construction of two golf courses, 800 luxury homes and two hotels.

Font: The Guardian - Anglaterra

Relacionen l'alcalde d'Amposta amb unes suposades irregularitats urbanístiques a Màlaga

Una informació de "El Observador" de Màlaga ha destapat la relació de l'alcalde d'Amposta, Joan Mª Roig i l'empresari ampostí Joan Ripollés amb un projecte polèmic

Font: Més ebre

Polèmica pels negocis de Roig amb empresaris locals

El PSC d'Amposta ha encarregat un informe jurídic sobre les possibles incompatibilitats dels negocis immobiliaris de l'alcalde, Joan Maria Roig, amb les seves funcions públiques, després que s'ha conegut la seva participació en dues societats de les que formen part els empresaris locals Joan Lluís Ripollès i els germans Monllau.

Font: Diari de Tarragona - Ebre

El alcalde de Amposta intentó recalificar un solar en el que tiene intereses particulares

Joan Maria Roig es consejero de una empresa que promueve una urbanización en la ciudad.

Font: El Mundo

L'alcalde d'Amposta té interessos en una immobiliària

L'alcalde d'Amposta i president de l'Associació Catalana de Municipis (ACM), Joan Maria Roig, hauria intentat requalificar uns terrenys en el quals tenia interessos particulars, segons recull el diari El Mundo. Segons la mateixa publicació, el pla de reordenació urbana va requalificar la zona de Montsianell amb la finalitat de permetre l'edificació d'una urbanització anomenada Montsianell Residencial, que ocupava una superfície de 82.692,78 metres quadrats.

Font: e-noticies.com

Polémica por las conexiones empresariales del alcalde de Amposta

...

Roig, presidente de la Associació Catalana de Municipis y peso histórico de CiU en la zona, forma parte desde el año 2005 del consejo de administración de la promotora Hort dels Capellans, heredera de la antigua Montsianell Residencial, con cuyos socios mantiene relaciones empresariales.
...

Font: El periódico de Catalunya

Roig també formava part de l'empresa promotora de Montsianell

L'alcalde d'Amposta forma part del consell d'administració d'Hort dels Capellans SL des de l'abril del 2005, segons publicava ahir el diari digital El Observador.

Es tracta de la mateixa empresa que l'any 2002 va impulsar la polèmica urbanització Montsianell a Amposta i de la qual Joan Lluís Ripollés va ser apoderat primer i únic administrador després. És cert, però, que quan Roig va passar a formar part d'aquesta empresa, la comissió territorial d'Urbanisme de les Terres de l'Ebre (CUTE) ja havia desestimat el projecte. Actualment la mateixa empresa impulsa una promoció d'uns 130 habitatges a les Cases d'Alcanar.

Font: Ebredigital

«Immoralitat política»

Els partits de l'oposició a l'Ajuntament d'Amposta –PSC i ERC– van respondre de diferent manera a l'aparició d'aquesta informació. ERC va preferir no fer declaracions encara –cal recordar que els republicans mai es van oposar a la urbanització Montsianell i que el pla parcial d'aquesta es va aprovar amb els vots d'ERC i CiU–. Des del PSC també es van mostrar cauts, però sí que van destacar la gravetat dels fets.


Font: El Punt

L'alcalde d'Amposta també forma part de l'empresa que promovia la urbanització Montsianell

Els vincles de l'alcalde d'Amposta, Joan Maria Roig (CiU), amb l'empresari ampostí Joan Lluís Ripollés Romeu no només es limiten a la promoció de 800 sinó que també formen part d'una empresa que actua a les Terres de l'Ebre. Es tracta d'Hort dels Capellans SL, l'antiga Montsianell Residencial SL, promotora de la polèmica urbanització Montsianell que preveia la construcció de 89 xalets a la falda del Montsià.


+ Montsianell Residencial s'havia de fer al costat de Favaret.

L'alcalde d'Amposta forma part del consell d'administració d'Hort dels Capellans SL des de l'abril del 2005. Tal com publicava ahir el diari digital El Observador i com ha pogut comprovar El Punt al registre mercantil.

Font: El Punt

L'alcalde d'Amposta, Joan Roig, implicat en una polèmica promoció immobiliària a Màlaga

Segons aquesta publicació, Roig és membre del consell d’administració de Promociones Club de Campo&Golf de Ronda, l’empresa que promou el complex, on també hi hauria l’empresari ampostí, Joan Lluís Ripollès, com a conseller delegat.

Font: Ebredigital

L'alcalde d'Amposta entre els promotors d'un polèmic macrocomplex urbanístic a Màlaga

L'alcalde d'Amposta forma part del consell d'administració de l'empresa Promociones Club de Campo & Golf de Ronda.

Font: El Punt

Un escàndol immobiliari plana sobre el president de l'ACM

El president de l'Associació Catalana de Municipis i alcalde d'Amposta, Joan Maria Roig, és membre del consell d'administració de l'empresa Promociones Club de Campo & Golf de Ronda, l'empresa que projecta la construcció del complex urbanístic més gran de la serra de Ronda a la finca Los Merinos ...

Font: e-noticies.com

jueves, 16 de noviembre de 2006

Luis Solana Madariaga, ex RTVE y Telefónica, preside la junta directiva de los promotores en la que también figura el alcalde de Amposta, ...

Un ex director de RTVE, un alcalde catalán y un amigo constructor de Jordi Pujol, entre los promotores del mayor complejo urbanístico de la Serranía de Ronda en la finca de Los Merinos

Font: El Observador

Intención de este blog

La intención de este blog es la de recopilar datos sobre la investigación alrededor de una supuesta urbanización de lujo en la serranía de ronda.

No se colgarán opiniones personales, solamente artículos publicados por medios de comunicación con la dirección original.

Empezamos?