martes, 5 de diciembre de 2006

Relacions d'Antonio Capellan amb l'academia Latinitate Fovendae

En el passat ple de l'Ajuntament d'Amposta, el sr. alcalde d'Amposta va contestar a preguntes d'un regidor de l'Ajuntament que el sr. Antonio Capellán (amb qui el sr. alcalde d'Amposta comparteix seient en algun consell d'administració) no tenia cap relació amb l'Academia Latinitate Fovendae. Hem trobat aquests enllaços a la xarxa en que curiosament apareixen relacionats el nom del sr. Capellán i la citada academia.

Per cert, l'Ajutnament d'Amposta va atorgar 30.000 €. Aquí hi ha els enllaços:

http://www.tabularium.info/congreso.htm

http://www.academialatina.org/espanol/participes.html

http://www.tekhnai.es/alfconventus/hispanice/praehispanice.htm

http://www.alcuinus.net/GLL/pinakes/0001b.php

http://www.geocities.com/pascualbarea/Matritensis.htm

http://www.culturaclasica.com/nuntii/septiembre2002/lengua_nomuerta.htm

http://www.aalg.org/noticias.htm


Nota: Aquesta notícia no ha estat publicada per cap mitjà de comunicació però es pot comprovar la resposta en l'acta de la sessió del ple i les adreces que s'han apuntat.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Teòricament només havies de reproduir notícies publicades i ara surtes en un "off-the-record".

Suposo que deu ser després de la lloança d'Antoni Espanya del PSC d'Amposta a una carta al director a la veu de l'Ebre a aquest blog que ara li feu d'altaveu del que va dir al ple.

Anónimo dijo...

Doncs si mires l'acte (deus tenir accés a aquest document) podràs llegir que l'acte dels llatinistes s'havia de fer a Alcanyís però al ser AMPOSTA CAPITAL DE LA CULTURA CATALANA DEL 2002 es va co-organitzar entre Amposta i Alcanyís aquesta trobada d'àmbit internacional. Però clar, tant Espanya com tu heu de fer d'inspector Gadget investigant on no hi ha res per investigar. Segur que trobaríem relacions entre tu mateix i el PSC ampostí, però això és feina de l'inspector Gadget, Perry Mason, Cluseau o Ironside.

Anónimo dijo...

Ja surten "els palmeros convenients" Oco d'embrutar el bon nom de Roig!! Que heredareu les seves inversions. Trobar certes coses és tan fàcil com acudir a un buscador d'Internet i posar les paraules clau. Ho sabieu, no? I és que la veritat fereix sensibilitats. A Amposta el darrer ple hauria d'estar qualificat amb "XXX"!